tisdag 7 december 2010

Förlåt!

Jag vet, det är helt oförlåtligt att inte skriva på bloggen under sådan lång tid som jag nu har gjort mig skyldig till. Jag hoppas att ni förlåter mig. Som plåster på såren kan jag berätta att jag lagt upp en del nya mönster på galenigarn.blogg.se som ni får använda er av hur mycket ni vill.


Den här underbara sjalen har jag gjort efter ett Dropsmönster och använt mig av ett garn som jag köpte i Alanya, Bravo Samba Tiftik. Nystanet är i 10% ull, 10% mohair och 80% akryl och på 100gr=490m. Underbart vackert. Tyvärr blev bilden dålig. Återkommer med en bättre bild.


Nästa projekt är ett par vantar, mönstret är från Gjestal och garnet är Patons Classic Wool i en rödlila färg.


Senaste projektet är en mössa, mönstret är från Kreativ Stickning 11/2010 och garnet är Drops Baby Merino i färg nr 02 och lila (färgnr. 14). Jag är såååå nöjd.

Bilderna nedanför är från galenigarn.blogg.se där ni kan hämta mönstret. Bara ta för er. Jag bjuder.
De två sista bilderna är inte mönstret klara till ännu, ge mig några dagar. Jag lovar dyrt och heligt att jag kommer lägga upp mönster på galenigarn.blogg.se så fort som möjligt.Som ni ser så har jag varit ganska så upptagen med att tillverka mönster, men också sticka lite till mig själv också.
På stickorna just nu är en poncho (till mig själv) och julklappar som jag inte kan avslöja här förrän efter jul. Ha tålamod.

2 kommentarer:

Hillevi3 sa...

Den som väntar på något gott... :)

Maria sa...

Det är så härligt att få se alla dina fina "grejer"! Jag tycker absolut att du ska ge ut en bok!!!
Ha det gott. Kram!